CEZBEDEN KIRMIZI İLE BAHARA YENİ BİR BAŞLANGIÇ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Canlılığın ve dinamizmin ateşli rengi kırmızı, sezonda cazibesi ile tüm renkleri gölgede bırakıyor ve yenilenme mevsiminde tüm kombinleri ustalıkla tamamlıyor. Sezonun hit rengi kırmızı hem vitrinleri süslüyor hem de kombin severlerin üzerinde şık bir şekilde can buluyor. Özellikle gözlükler tüm kombin çeşitlerinin tamamlayıcısı olarak ilgi görüyor; yoğun kırmızı sevenlerin ve ufak bir detayla trendi yakalamak isteyenlerin tercihi oluyor. İspanya’nın çok renkli yapısını tasarımlarına aktaran ve modellerinde çoğunlukla kırmızı rengi kullanan Etnia Barcelona, renkli asetat gözlükleriyle kullanıcıların dikkatini çekiyor. Kırmızısıyla tüm ilgiyi üzerine çeken marka Türkiye’de ve dünyada starlar tarafından kullanılmaya devam ediyor. 

 

Tasarımların Çıkış Noktası ve DNA’sı Renkler, Kültür ve Kalite!

İspanya’nın çok kültürlü yapısından esinlenerek küçük bir dükkanda gözlük tasarlayan ve zaman içinde tasarımlarıyla dünyaya yayılan Etnia Barcelona; kültürleri renklere benzetiyor. Marka için her bir kültür ayrı bir renk anlamına geliyor ve bu ayrı renkler yalnızca bir araya geldiğinde ahenkli bir şekilde dans edebiliyor. Bir renk diğeriyle bir araya geldiğinde anlam kazanıyor ve değer buluyor. Marka bu düşüncesiyle tüm koleksiyonlarında trend renkleri takip etmek yerine her rengi kullanarak kendi trendini oluşturuyor. Bu çalışma sistemini de “tüm kültürleri bir bayrak altında toplamak” olarak özetleyen marka evrenselliğe kucak açan duruşunu net bir şekilde sergiliyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
CEZBEDEN KIRMIZI İLE BAHARA YENİ BİR BAŞLANGIÇ
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!