Şehrin markası yerlerde sürünüyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Başkan Özgür Yılmaz’ın ifşaatlarıyla başlamıştı süreç taa 13 Temmuz’da cevap vereceğiz demişlerdi. Nihayet büyü bozuldu, Balıkesirspor Başkanı Nedim Ömer ve yönetimi sessizliklerine son verdiler.

Büyü bozuldu bozulmasına da şapkadan tavşan mı çıktı? Transfer bombalar mı patladı? İstifalar mı geldi? Şirketleşme mi gerçekleşti? Yok yok hiçbiri olmadı. Olan Balıkesirspor’a oldu. Var olan kaos daha da büyüdü.

“Karanlıktan aydınlığa” diyerek geçtiğimiz yıl yola çıkanlar, bugün “Balıkesirspor Onurumuzdur” yazılı pankartta karşımıza çıktılar. Eteklerindeki taşların dökülmesini beklediğimiz toplantıda taşlar birilerine atıldı.

Çözüm üretecek icraat makamında oturanlar şikayet etmişlerdi Eski Başkan Özgür Yılmaz’ı kamuoyuna! Tek engel oydu söylediklerine göre önlerinde…

Tek planla hareket eden alternatif yaratamayın, daha henüz yolun başında, ligler bile başlamadan düştüğümüzü ilan eden Balıkesirspor yönetimine cevap gecikmeden geldi. Hayırlı olsun!

Hep diyorduk ya Balıkesirspor şehrin en büyük markasıdır. Ne yazık ki marka yerlerde sürünüyor. Balıkesirspor artık kişisel kavgaların odak noktası, koltuk sevdalılarının elinde maalesef oyuncak oldu. Hırs çıkaran ego savaşlarının tam ortasında kaldı.

Eee ne olacak şimdi derseniz, koltuklarımızda oturur sezon sonunda soluğu amatörde alırız diyenler ve arkasında duran dayıları da onlara sahip çıktığı sürece 10’urumuzun nasıl el ele hep birlikte bataklığa sürüklendiğine şahit oluruz.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Şehrin markası yerlerde sürünüyor!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!