Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Balıkesir’e geliyor!

Zafer Partisi'nin lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir'e önemli bir ziyaret gerçekleştirecek.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Balıkesir'e geliyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partisi’nin lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir’e önemli bir ziyaret gerçekleştirecek.

Yaklaşan seçimler öncesinde halkla buluşacak olan Özdağ’ın, Balıkesir ziyareti büyük bir ilgiyle karşılanıyor. 11 Mart Pazartesi günü planlanan ziyarette, Özdağ’ın vatandaşlarla bir araya gelerek önemli konuları ele alması bekleniyor.

Ziyaret programı kapsamında, 11 Mart Pazartesi günü sabah 09.30’da Bandırma Port Otel’de basın açıklaması düzenleyecek olan Özdağ buradan Bandırma Ticaret Odası’nı ziyaret edecek. Programın devamında Erdek’te esnaf ve vatandaşlarla buluşacak olan Özdağ, öğlen saatlerinde Balıkesir’de olacak. Ümit Özdağ saat 15.00’te Emek Sineması’nda Balıkesirlilerle buluşacak. Bu toplantıda, halkın karşılaştığı sorunları dinleyip çözüm önerilerini tartışması ve vatandaşların beklentilerini daha yakından anlaması hedefleniyor. Özdağ’ın Balıkesir ziyareti, bölgedeki seçmenlerin dikkatle takip ettiği bir etkinlik olarak öne çıkıyor. Balıkesir’deki etkinliğin ardından Edremit Zafer Partisi İlçe Binası’nın açılışına katılacak olan Özdağ’ın sonrasında Ayvalık ve Burhaniye’de vatandaşla buluşacağı paylaşıldı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Balıkesir’e geliyor!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!