YÜCEL YILMAZ’DAN İNCE MESAJ.. CUMAYI İMAM HATİP LİSESİ CAMİSİ’NDE KILDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“MAKAM SAHİBİ OLACAKSAN YA TRABZONLU, YA DA İMAM HATİPLİ OLACAKSIN” SÖZLERİYLE ÇOK TARTIŞILAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL YILMAZ, CUMA NAMAZI İÇİN İMAM HATİP LİSESİ CAMİİ’Nİ TERCİH ETTİ.

 

“Bu devirde makam sahibi olacaksan ya Trabzonlu ya da İmam hatipli olacaksın” sözleriyle bir anda gündem olan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bu konuda özelllikle AK Parti içindeki Trabzonluların büyük tepkisini çekmişti. Başta Trabzon Milletvekili Muhammet Balta olmak üzere Trabzonluların ‘özür’ çağrısı yaptığı Yılmaz, Twitter’dan “sözlerimi cımbızladılar” açıklamasıyla yetinmiş, yanlış anlaşıldığını dile getirmişti.

 

TRABZONLU AK Partililerden gelen tepkiler sonrasında proje dosyası gösterme bahanesiyle AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’la görüştü. Erdoğan’ın “sorun yok, sen işine gücüne bak” sözleriyle Yılmaz’ı rahatlattığı belirtiliyor. Bu görüşmenin ardından üzerindeki baskıdan kurtulduğu gözlenen Yücel Yılmaz, Trabzonluların aksine sessiz kalmayı tercih eden İmam Hatiplilere ince bir mesaj verdi.

 

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yaveri Kemal Aydın’ı da yanına alıp İmam Lisesi’ne gitti. Cuma namazını İmam Hatip Lisesi Camii’nde kılan Yılmaz, çıkışta öğrencilerle uzun uzun sohbet etti. Yılmaz bu anın fotoğraflarını da sosyal medya hesabında paylaşmayı ihmal etmedi. Yılmaz, cuma namazını İmam Hatip Lisesi Camii’nde kıldığını vurguladığı paylaşımında “yüreklerindeki samimiyeti bulundukları ortaya yansıtan çocuklarımızla bir araya gelmek insana huzur veriyor” diye yazdı.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
YÜCEL YILMAZ’DAN İNCE MESAJ.. CUMAYI İMAM HATİP LİSESİ CAMİSİ’NDE KILDI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!