YÜCEL YILMAZ’DAN 10 OCAK MESAJI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Özgür basının demokratik toplumun en temel ihtiyaçlarından birisi olduğunu belirten Başkan Yücel Yılmaz mesajında, “İnsanların doğru haber kaynaklarından doğru bilgilere ulaşmaları için gazetecilerimize büyük görevler düşüyor. Öncelikle doğru haber yapmayı esas alan, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi hususunda her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin şehrine hizmet etme mücadelesi veren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor bu uğurda emek harcayan, üreten, ürettiğini etik bir şekilde ortaya koyan tüm gazetecilerimize şükranlarımı sunuyorum. Yaşadığı şehrin gözü, kulağı ve sesi olan tüm gazeteci kardeşlerimin başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
YÜCEL YILMAZ’DAN 10 OCAK MESAJI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!