YENİ REKTÖR’ÜN İLK MESAJI: FETÖ İLE MÜCADELEYE SONUNA KADAR DEVAM

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BALIKESİR Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. İlter Kuş, BAÜN’ün resmi internet sitesinden Üniversite camiası ve Balıkesir kamuoyuna ilk mesajını verdi. Kuş, “beni böyle bir göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum, 2023 hedefleri ve vizyonu çerçevesinde çalışmalarımıza başlayacağımızın bilinmesini isterim” dedi. Kuş, “FETÖ ile mücadele edeceklerini” de bildirdi.

 

Yeni Rektör İlter Kuş’un mesajı şöyle:

“27 Aralık 2018 Tarihli ve 30638 Sayılı Resmi Gazetede yer alan 2018/264 numaralı karar ile Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanmış olmanın heyecanı ve gururu içerisindeyim.

Öncelikle uzun yıllardır mensubu olduğum Balıkesir Üniversitesinin bir ferdi olarak şahsıma böylesine önemli bir görevi layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a şükranlarımı sunuyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, ülkemizin 2023 hedefleri ve vizyonu çerçevesinde Balıkesir Üniversitemizi de her alanda öncü ve örnek bir eğitim kurumu noktasına getirmek için bugünden itibaren vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başlayacağımızın bilinmesini isterim.

Güzide kurumumuz ve Balıkesir’in en önemli değerlerinden Balıkesir Üniversitesinde öğrencilerimizden, üst düzey yöneticilerimize her bir bireyin desteği ile hedeflerimize ulaşacağımıza eminim.

Bu duygu ve düşüncelerle; bayrak, ezan ve vatan sevdamızla, en başta FETÖ terör örgütü olmak üzere tüm terör örgütleriyle olan mücadelemizi de sonuna kadar sürdüreceğimizi ifade ediyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
YENİ REKTÖR’ÜN İLK MESAJI: FETÖ İLE MÜCADELEYE SONUNA KADAR DEVAM
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!