YASİN SAĞAY: KENT KONSEYİ’NİN FİKİRLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yasin Sağay, Büyükşehir’in yatırım ve hizmetlerinde Kent Konseyi desteğinin yadsınamayacağını söyledi.

Balıkesir Kent Konseyi genel kurulunda konuşan Başkan Vekili Yasin Sağay, Hiçbir beklentisi olmadan şehir için düşünen, dertlenen Balıkesir Kent Konseyi’ne emek ve gayretleri için teşekkür ettiğini belirtti. Sağay, “Vatandaş odaklı yönetim anlayışının göstergesi olan Kent Konseylerinin iletişim zemini oluşturulmasında yerel yöneticilerin en önemli yol arkadaşı olduğuna inanıyoruz. Bunun en iyi örneklerinden biri 18.02 bölgesi. Birlikte ortaya koyduğumuz iradeyle 18.02 olarak bilinen, sanayinin ikinci kapısı karşısındaki mülkiyet sorununu çözdük. Ardından Kent Konseyimiz, o bölgede yeni kurulacak olan sokak ve caddelerin isimlerinin belirlenmesi için çalışmaları başlattı. Yeni bir başlangıç daha yapıyoruz. Balıkesir’imizin simgesi tarihi Zağnos Paşa Camisi meydan ve çevre düzenlemesi çalışmalarını sizlerin de katkılarıyla hayata geçirdik. Şimdi de Paşa Camii Meydanı İkinci Etabı çalışmalarına başlayacağız. Bu süreçte sizlerin değerli fikirleri, önerileri ve projemizi sahiplenmeniz bizim için çok önemli” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
YASİN SAĞAY: KENT KONSEYİ’NİN FİKİRLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!