VATAN PARTİSİ’NİN KAMPANYASINDA BİN İMZA TOPLANDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vatan Partisi teşkilatları Diyarbakır’da çocukları dağa kaçırılan annelerin eylemine destek olmak için Balıkesir merkez, Edremit ve Erdek’te imza masaları açtı. Diyarbakırlı annelere her geçen gün destek daha da artarken geçtiğimiz günlerde Hakkari, Şırnak, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bingöl ve Muş’ta teröre lanet yürüyüşleri yapılmıştı. Vatan Partisi geçen hafta konuyla ilgili Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda basın açıklaması yapmış ve tüm halkı Diyarbakır’daki eyleme sahip çıkmaya çağırmıştı. Açılan imza masalarına ise halkın ilgisi yoğun oldu.

Vatan Partisi’nden yapılan açıklamada; ‘’Diyarbakırlı analarımızın bölücülüğe karşı haklı mücadelesine sahip çıktığımızı göstermek için meydanlardaydık. Kadınlar, gençler, gaziler, şehit yakınları ve her yaştan vatansever attıkları imzalarla Diyarbakır’a selam yolladı. Balıkesir merkez, Edremit ve Erdek’te açılan masalarda bir gün içinde 1000’i aşkın imza toplandı. İmzasıyla destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. İmza masalarımız önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de açılacaktır. Kuva-yı Milliye şehri Balıkesirimiz, teröre karşı birleşen Türkiye için ayaktadır.’’ denildi.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
VATAN PARTİSİ’NİN KAMPANYASINDA BİN İMZA TOPLANDI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!