VALİ YAZICI’DAN SÜRÜCÜLERE BAYRAM ŞEKERİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Ersin Yazıcı ve eşi, Balıkesir-Bursa güzergâhında bulunan polis ve jandarma uygulama noktasını ziyaret ederek, bayram tatiline gelen sürücülere iyi bayramlar diledi ve güvenli sürüş uyarısında bulundu.
Trafik denetiminde sürücülerin ve yolcuların bayramını kutlayan Vali Yazıcı, “Kemerin Ses Getirsin” kampanyası hakkında bilgi vererek şeker dağıttı.
İl Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay, Kara Astsubay MYO Komutanı Tuğgeneral Gültekin Yaralı ile uygulama noktasına gelen Vali Yazıcı, burada görev yapan jandarma ve polislerle görüştü.

 

SEVDİKLERİNİZİ UNUTMAYIN
Vali Yazıcı, Kurban Bayramı nedeniyle ilimize gelen ve ilimizden transit geçen vatandaşlarla sohbet ederek şeker ikram etti. Sürücülere trafik kurallarına uymalarını, yanlarında sevdiklerini taşıdıklarını unutmamalarını, kendilerini bekleyen sevdiklerinin bulunduğunu hatırlatarak, mutlaka gidecekleri yere hız yapmadan sakin bir şekilde trafik kurallarına uyarak yollarına devam etmelerini istedi.

 

HIZ LİMİTLERİNE UYALIM
Kemerin Ses Getirsin” sloganını söyleyerek güvenli sürüş uyarısında bulunan Vali Yazıcı, “Trafik Kuralları sizi ve sevdiklerinizi hayata bağlar. Bizlerin sürücülerden isteği Bayram trafiğinde çok uzun süre araç kullanmasınlar, istirahat ettikten sonra yollarına devam etsinler. Bizim isteğimiz sürücülerimizin dikkatli olması ve kurallara riayet etmesi hız limitlerine uymasıdır.” ifadelerini kullandı.

 

ÇOCUKLARA ÖDÜL VAR
İçişleri Bakanlığı’nın trafikte emniyet kemeri kullanımıyla ilgili toplumu bilinçlendirmeye yönelik ‘Kemerin Ses Getirsin‘ kampanyası tüm Türkiye’de hayata geçirildi. Kampanya kapsamında araçta bulunan kişilerin emniyet kemerini takarken çıkan sesin duyulduğu bir video çekmesi, emniyet kemerini taktıktan sonra ise ‘Hayatı korumak için senin de kemerin ses getirsin!’ demesi gerekiyor. Çekilen videolar 31 Ağustos tarihine kadar #kemerinsesgetirsin etiketiyle Twitter/TrafıkEgm adresinde paylaşıldıktan sonra en çok beğeni alan 100 kişiden birine scooter ve kask hediye ediliyor.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
VALİ YAZICI’DAN SÜRÜCÜLERE BAYRAM ŞEKERİ
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!