VALİ ŞILDAK’TAN SEFERBERLİK ÇAĞRISI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Risk grubu haritasında halen kırmızı renkte olarak normal hayata henüz uzak olan Balıkesir’de sürdürülen denetimlerde yaptığı hatırlatmalarda birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini belirten Vali Hasan Şıldak herkesi bu hafta daha çok dikkat ve sabır ile tedbirlere uymaya davet etti.

Bu haftanın tedbirlere istisnasız uyarak diğer haftalardan farklı sonuçlar elde edilmesini beklediğini vurgulayan Vali Şıldak paylaşımında; “Sevgili Hemşehrilerim, Sağlıklı ve normal günlere yaklaştığımız, umut dolu hayırlı bir hafta diliyorum… Bu hafta öncekilerden farklı olsun! Salgına karşı bir “seferberlik” başlatalım! Sizden bunu bekliyorum! Kötü tabloyu artık olumluya dönüştürmemizin zamanı geldi! Haydi Balıkesir! Normal günler için bu hafta hepimiz duyarlıyız, hepimiz fedakarlık yapıyoruz, hepimiz tedbirlere istisnasız uyuyoruz… Balıkesir başaracak, Balıkesir normalleşecek” ifadelerini kullandı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
VALİ ŞILDAK’TAN SEFERBERLİK ÇAĞRISI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!