VALİ HASAN ŞILDAK BALYA VE İVRİNDİ’DEYDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BALIKESİR’in ilçelerine tanıma ziyaretlerini sürdüren Vali Hasan Şıldak’ın dünkü durağı Balya ve İvrindi oldu. Vali Şıldak, önce Balya’yı, ardından İvrindi ilçesini ziyaret etti. Şıldak, Balya’da Kaymakamlık, Emniyet ve Jandarma birimleriyle yaptığı toplantıda ilçe hakkında bilgiler aldı. Resmi kurumları da dolaşan Vali Şıldak, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga’dan Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Şıldak Balya esnafı ve vatandaşlarla da bir süre sohbet etti, ardından ilçede faaliyet gösteren Esan Madencilik’in Kurşun – Çinko üretim tesisinde incelemeler yaptı.

 

İVRİNDİ İLE DEVAM

Balya’dan sonra İvrindi ilçesine geçen Vali Hasan Şıldak, Kaymakamlık, Emniyet, Jandarma ve Belediye’yi ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında kurumların çalışmalarını da yerinde izleyen Vali Şıldak, kurum yöneticileriyle değerlendirme toplantısı da yaptı.

 

İvrindi İlçesi programı kapsamında incelemelerde bulundu.

Kaymakamlık, Emniyet ve Jandarma Birimlerini ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Vali Şıldak Kurum Yöneticileriyle de değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Vali Şıldak’ın İvrindi programında, Belediye’nin açtığı Maharetli Eller Yaşam Merkezi de ziyaret edildi. Buradaki programda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Milletvekilleri Pakize Mutlu Aydemir, Belgin Gökçe Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Balıkesir Üniversitesi Rektörümüz İlter Kuş, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, Kaymakam Fatma Turhan Keser de yer aldı. Yaşam Merkezi’nde hanımların yaptığı çalışmaları inceleyen heyet, daha sonra engelli vatandaşlara elektrikli sandalyelerini hediye etti.

İvrindi Belediyesi’nin organize ettiği aşure hayrına katılan heyet, ilçe meydanında kurulan kazanların başında vatandaşlara aşure dağıttı.

 

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
VALİ HASAN ŞILDAK BALYA VE İVRİNDİ’DEYDİ
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!