Vali Hasan Şıldak Balıkesir’e veda etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Valiler kararnamesiyle Şanlıurfa Valiliği görevine atanan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesirlilere veda etti. 

Vali Şıldak, yayımladığı veda mesajında “Marmara ile Ege’nin buluştuğu bu güzel coğrafyada Balıkesir Valisi olarak görev yapmış olmanın aile olarak her zaman ayrıcalıklı mutluluğunu ve gururunu yaşayacağız” dedi. 

Vali Hasan Şıldak’ın mesajı şöyle:

 

 

“Kıymetli Balıkesirli Hemşehrilerim, 18 Haziran 2020 tarihinden itibaren ilk andaki heyecanı ile sürdürdüğüm Balıkesir Valiliği görevinden Şanlıurfa Valiliği görevine atanmış bulunuyorum.
Burdur Valiliği görevimin ardından tarım ve turizm kenti, Kuva-yi Milliye ruhunun doğduğu Balıkesir’e hizmet etme onurunu, Göbeklitepe ile tarihin başladığı şehir unvanını
taşıyan Millî Mücadeledeki şanlı tarihiyle adını alan Şanlıurfa İlinde hizmete devam etme fırsatını bizlere tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sayın İçişleri Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum.

Üç yılın üzerinde bir süre hizmet etme onurunu yaşadığımız Kuva-yi Milliye Şehri Balıkesir’den en güzel duygularla ayrılıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri
doğrultusunda şimdi de ülkemizin bir başka kadim vilayetinde, Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da insanlarımıza faydalı olmaya çalışacağız.
Dolu dolu geçen, her karış toprağına ayak basarak insanlarımıza uzanmak, Balıkesir’in gelişimine katkı sağlamak için görev yaptığımız süre içerisinde her zaman birlikte çalışmayı, hukuka bağlı kalarak sorunları çözmeyi, birlikte başarmayı ve toplumun her kesimiyle irtibat içinde olmayı esas kılmaya çalıştık. Görev ve sorumluluklarımızı vicdani bir ölçüden de geçirerek her zaman kamu yararı ve doğrunun yanında olduk.

 

Bu süre zarfında bütün Balıkesir ile birlikte çalıştık, birlikte yol aldık. Çalışmalarımızda milletvekillerimizin, belediyelerimizin, kamu kurumlarımızın, üniversitelerimizin, meslek odalarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın güçlü desteğini hep yanımızda hissettik. Bu vesileyle kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.

 

Marmara ile Ege’nin buluştuğu bu güzel coğrafyada Balıkesir Valisi olarak görev yapmış olmanın aile olarak her zaman ayrıcalıklı mutluluğunu ve gururunu yaşayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle veda ederken Balıkesir’in her bir köşesinde yaşayan bütün kıymetli vatandaşlarımıza en derin sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Vali Hasan Şıldak Balıkesir’e veda etti
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!