ÜLKÜ YOLU’NDA NELER OLUYOR?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Zeytinli, Altınkum ve Akçay Mahallelerini birbirine bağlayan Ülkü Yolu’nda sıcak asfalt serimine başladıklarını ve yolun yaz sezonuna yetişeceğini açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit Zeytinli, Altınkum ve Akçay Mahallelerini birbirine bağlayan Ülkü Yolu’nda hazır olan zeminlerde sıcak asfalt serimine başladı.

Ülkü Yolu’nun yanındaki derede taş tahkimat ve dolgu işlemlerine devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde Körfez Bölgesi’nde pik yapan araç trafiğini rahatlamayı hedefliyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Tesisler Dairesi Başkanı Muhammed Vurmaz ile birlikte; içerisinde bisiklet yolu, kaldırım ve aydınlatma direklerinin bulunacağı 4 kilometre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki Ülkü Yolu’nda incelemelerde bulundu.

Kış nüfusu 200 bin, yaz nüfusu ise 1,5 milyona ulaşan Edremit bölgesindeki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla Ülkü Yolu’nda kendi iş gücü ve öz kaynakları ile yol yapım çalışmalarına başladıklarını belirten Başkan Yılmaz, yolu yaz sezonuna kadar tamamlayıp trafiğe açacakları belirtti.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
ÜLKÜ YOLU’NDA NELER OLUYOR?
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!