TELEFERİĞİ BIRAK ARITMAYA BAK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın, Ayvalık’ın en yüksek noktası olan Şeytan Sofrası için planladığı teleferik projesi ilçede tartışma konusu. Ayvalık Tabiat Platformu, chang.org’da “Ayvalık’a teleferik değil altyapı hizmeti istiyoruz” kampanyası başlattı.

 

ARITMASI ÇALIŞAN, DENİZİ TEMİZ, SU VE KANALİZASYONU YENİLENMİŞ BİR AYVALIK İSTİYORUZ

CHANGE.ORG’da çok sayıda imza alan ve destek gören kampanyada Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a şu çağrı yapılıyor: “Ayvalık için acil olan, teleferik gibi mega projeler değil; su,kanalizasyon ve arıtma tesisi gibi insan sağlığını ve doğayı etkileyen sorunların çözümüne yönelik projeler olmalıdır. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eğer halka hizmet etmek istiyorsa gözünü Ayvalık’ın temel sorunlarına çevirmelidir. Su  ve kanalizasyon sistemi yenilenmiş bir Ayvalık istiyoruz. Arıtma tesisi çalışan bir Ayvalık istiyoruz. Denizi temiz bir Ayvalık istiyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın bu talebimize olumlu yanıt vermesini bekliyoruz.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
TELEFERİĞİ BIRAK ARITMAYA BAK
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!