Süleyman Soylu, gazeteciler Timur Soykan, Murat Ağırel ve Fatih Altaylı’yı hedef gösterdi.

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, GDH TV'ye katıldığı bir programda tartışmalı açıklamalarda bulundu.

Süleyman Soylu, gazeteciler Timur Soykan, Murat Ağırel ve Fatih Altaylı'yı hedef gösterdi.
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, GDH TV’ye katıldığı bir programda tartışmalı açıklamalarda bulundu. Programın kısa bir fragmanı yayınlanırken, Soylu, son 10 ay içinde hakkında yapılan 550 olumsuz köşe yazısına dikkat çekerek bu durumun ‘normal olmadığını’ savundu.

Soylu, programda isim vererek üç gazeteciyi hedef aldı. Murat Ağırel, Timur Soykan ve Fatih Altaylı’nın “neye hizmet ettiğinin farkında olmadığını” iddia etti. Kendi döneminde uyuşturucu kaçakçıları ve çetelerle mücadele edildiğini belirten Soylu, “Türkiye’de 2021 ve 2022’de hiçbir cinayet faili meçhul kalmamıştır. Türkiye bu 7 yıl boyunca 1050 ton uyuşturucu yakaladı” şeklinde konuştu.

Soylu, iddialara göre Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı verilen hiçbir suçlunun olmadığını savunarak, “Dünyada aranan kimse Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yapılamaz” dedi ve ekledi: “Onların iddiasına göre herkes var bu işin içinde, tüm dünyanın gözü önünde biz bu iddiaları yapıyoruz. Ya siz deli misiniz!”

Soylu’nun bu açıklamaları, gazeteciler ve kamuoyu arasında tartışmalara yol açarken, programın tamamının yayınlanması ve detaylı bir şekilde değerlendirilmesi bekleniyor.

Kaynak:BirGün

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Süleyman Soylu, gazeteciler Timur Soykan, Murat Ağırel ve Fatih Altaylı’yı hedef gösterdi.
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!