Starbucks, tüm ürünlerine zam yaptı!

Gelirlerinde düşüş yaşayan dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks, Türkiye'de ürünlerine bu yıl ikinci kez zam yaptı.

Starbucks, tüm ürünlerine zam yaptı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelirlerinde düşüş yaşayan dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks, Türkiye’de ürünlerine bu yıl ikinci kez zam yaptı. Yeni fiyatlara göre küçük boy (Tall) sade filtre kahve 60 liradan 70 liraya yükseldi.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları nedeniyle protesto ve boykot kampanyalarıyla karşı karşıya kalan şirketlerden biri olan Starbucks’ın geliri ocak-mart döneminde azaldı.

Buna göre, şirketin gelirleri ocak-mart döneminde yıllık bazda yüzde 2 azalışla yaklaşık 8,6 milyar dolara geriledi. Bu dönemde artış göstermesi beklenen Starbucks’ın mağaza satışları da yüzde 4 azalışla 2020 sonundan bu yana ilk düşüşünü kaydetti.

Starbucks mağazalarının trafiği ise yüzde 6 azaldı.

45 liradan 70 liraya yükseldi

Gazete Oksijen’de yer alan habere göre gelirlerinde düşüş yaşayan dünyaca ünlü kahve zinciri Türkiye fiyatlarına da bu yıl ikinci kez zam yaptı.

Bu yıl 45 lira olan küçük boy (Tall) filtre kahve fiyatını 60 liraya çıkartan Starbucks aynı ürünün satış fiyatını 70 lira yaptı. Filtre kahvenin internet üzerinde sipariş verilen platformlardaki fiyatı ise 85 lira oldu.

İşte Starbucks’ın yaz döneminde geçerli olan yeni fiyat listesi:

Kaynak:Oksijen

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Starbucks, tüm ürünlerine zam yaptı!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!