Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş: ”Katilleri biliyorum!”

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, ''"Bence katili herkes biliyor. Bunu bu devletin, şerefli, namuslu hakimleri, savcıları, polisleri görevini hakkıyla yerine getirecek'' dedi.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: ''Katilleri biliyorum!''
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi üzerinden geçen 1 yıl 3 aydan fazla bir süre geçmesine rağmen cinayetin iddianamesinin hala hazırlanmamış olması, eşi Ayşe Ateş’i hukuki sürecin yavaş ilerlemesi konusunda endişelendiriyor.

SÖZCÜ TV’den İpek Özbey’e verdiği özel röportajda, Ayşe Ateş, “Bence katili herkes biliyor. Bunu bu devletin, şerefli, namuslu hakimleri, savcıları, polisleri görevini hakkıyla yerine getirecek, ben başka kimseden bir şey beklemiyorum” dedi.

Ateş, Ülkü Ocakları mensupları ve yöneticileri tarafından, eşi Sinan Ateş’in görevi bıraktıktan sonra itibarsızlaştırma politikaları, tehditler ve hakaretlere maruz kaldıklarını belirtti. Ancak, cinayetin üzerinden geçen sürede herhangi bir somut delil bulunmamış olması da Ayşe Ateş’i tedirgin ediyor.

Ayşe Ateş’in kızları için adalet talebi de devam ediyor. “Kızlarıma ‘Babanızın katili yakalandı, cezaevinde’ diyebilmek istiyorum. Çocuklarım korkmadan uyumaya başlasın istiyorum” şeklinde konuştu.

Ayşe Ateş, katilin kim olduğunu bildiğini ancak somut delil bulunmadığını ifade ederek, “Bunu ortaya koyacak olan kurumlar, kişiler, şahıslar var. Hatta benim bilmediklerimi de bulsunlar ve ortaya koysunlar” dedi.

Ayrıca, iddianamenin uzun sürede çıkmaması ve bazı şüpheli durumlarla ilgili olarak da endişelerini dile getiren Ateş, “MHP’den hiçbir cevap da beklemiyorum, hiçbir şey beklemiyorum” şeklinde konuştu.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş: ”Katilleri biliyorum!”
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!