SAHİL İŞGALLERİ, RANT KAVGALARI VE ŞEZLONG CİNAYETİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ş. TARIK SÜRMELİOĞLU

 

ALTINOLUK’ta bir polis memurunun yaşamını yitirdiği, bir kişinin ağır yaralandığı şezlong, şemsiye, sahil işgali vesaire mevzular yüzünden çıkan silahlı çatışmadan nasıl bir sonuç çıkarmak lazım?

Sahil bandı güzelleşsin diye çim eken vatandaşa ecrimisil kesilen, ceza yazılan bir ortamda..

Sahilleri ona buna peşkeş çeken, işgale göz yuman, yayılmasına engel olmayanların, böyle kavgalara, çatışmalara, yaralamalara, hâttâ cinayetlere sebep olmalarında şaşılacak bir durum yok.

Körfez’de bakir sahil kalmadı. Vatandaşın gönül rahatlığıyla, huzur içinde denize girebileceği her yer işgalcilerin artık.

Büfe işletmesiyle başlar icraat, sahile şezlong şemsiye atıp plajı parsellemekle devam eder. Çay bahçesine dönüştürülür mekan. Oralar artık onlarındır. Siyasi nüfuzları da vardır muhtemelen ve arkaları sağlamdır. “Sen benim kim olduğumu biliyor musun” modundadırlar.

Bu işlere bir son verilmeli. Valilik, Büyükşehir, ilçe belediyeleri, polis, jandarma, ilgili kurumlar falan.. Kimin yetkisi etkisi varsa, “senin mıntıkan, benim mıntıkam” ayırımı yapmadan.. Bugüne kadarki izinleri, ruhsatları iptal edip, göz yumulan işgallere, yayılmalara artık kayıtsız kalmadan.. Topyekün temizlesinler sahilleri.

Nüfuz vatandaşın olsun, eli silahlı adamlar huzuru bozmasın. Şezlong şemsiye yüzünden kavgalar çıkmasın. Belediyeler plaj işlerinden para kazanmayıversin. Arkalarındaki siyasi güce güvenip kafasına göre takılanlara prim verilmesin. Sahiller işgal edilmesin. Huzurlu bir tatil için gelen insanlar, rant kavgaları yüzünden cehennem azabı yaşamasın.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
SAHİL İŞGALLERİ, RANT KAVGALARI VE ŞEZLONG CİNAYETİ
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!