SAĞLIK CAMİASI DEPREM BÖLGESİ İÇİN İLAÇ VE TIBBİ MALZEME KAMPANYASI BAŞLATTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Tabip Odası, Veteriner Hekimler Odası, Aile Hekimleri Derneği, Birlik Dayanışma Sendikası, Hekim-Sen, deprem bölgesinde en çok ihtiyaç duyulan ilaç ve tıbbi malzeme temini için Balıkesir’de kampanya başlattı.

 

Kampanya ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

 

“6 Şubat 2023’te meydana gelen, Kahramanmaraş ile çevre 9 il ve ilçelerinde de yıkıma yol açan depremden yaklaşık 13 milyon  yurttaşımız etkilenmiştir. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın sağlığına katkı sunmak amacıyla Balıkesir’de bulunan Sağlık meslek ve emek örgütler ile dernekler olarak; deprem bölgesinde en çok ihtiyaç duyulan ilaç ve tıbbi malzemeler için yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz.

Vatandaşlarımızın evlerinde bulunan ve kullanmadıkları, Miadı dolmamış, deforme olmamış, ambalajı bozulmamış ve son kullanım tarihine en az 3 ay kalan ilaç ve kullanılacak durumda olan  malzemeleri en yakın Aile Sağlığı Merkezine ulaştırmalarını bekliyoruz.” 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
SAĞLIK CAMİASI DEPREM BÖLGESİ İÇİN İLAÇ VE TIBBİ MALZEME KAMPANYASI BAŞLATTI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!