PARKE TAŞ İŞİNİ YEŞİL ALAN SAYAN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asfalt ve parke taşını ‘yeşil alan’dan sayan belediyeciliğe yeni bir örnek daha!

Edremit Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada ilçeye 100 bin metrekalelik bir yeşil alan kazandırılacağı ileri sürüldü.

Güre yolunun Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanmasının ardından bölgede çevre düzenlemesi yapıldığı belirtilen açıklamada, 2 bin 200 metre biliklet ve yine aynı uzunlukta yürüyüş yolları yapılmaya başlandığı, bölgenin dokusu bozulmadan rekreasyon ve otopark alanlarının oluşturulacağı ifade edildi. Asfalt ve parke taş ağırlıklı rekreasyon çalışmalarının Güre’ye hak ettiği değeri katacağına da dikkat çekildi.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın bu konuda yaptığı açıklama ise şöyle:

“Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüzde çalışan ekip arkadaşlarımıza, Edremit halkına vermiş oldukları bu hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Güre Mahallesi hem yaz turizmi hem de kış turizmi açısından önemli bir potansiyele sahip. Bizim de bu noktada görevimiz bu potansiyeli artırmak amacıyla projeler üretip planlarımızı hayata geçirmek. Bu alanda yaptığımız çalışmanın tamamlanmasının ardından çehresinin yenilenmesinin yanı sıra toplamda 100 bin metrekarelik bir yeşil alanı bölgeye kazandırmış olacağız.”

 

ASFALT VE PARKE TAŞ YOĞUNLUKLU ÇALIŞMANIN ADI ‘YEŞİL ALAN’ OLDU!

Edremit Belediyesi’nin Güre’deki bu çalışmaları beton ve parke taş ağırlıklı. Yeşilden kasıt muhtemelen orta refüjler ve yol çevreleyen zeytinlik alanlar!

Bölgeye 100 bin metrekarelik yeşil alan kazandırılacağı vurgulansa da, Belediye’nin yaya ve bisiklet yolları ile parke taş döşeme işini yeşil alandan saydığı göze çarpıyor.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
PARKE TAŞ İŞİNİ YEŞİL ALAN SAYAN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!