ORHAN GAGA’DAN BALYA’YA TERMİNAL MÜJDESİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balya yeni bir otobüs terminali ve itfaiye binasına  kavuşuyor. Yeni terminal ve itfaiye istasyonunun altyapı çalışmaları başladı. İş makinaları, terminal yapılacak alanda hafriyat çalışmalarını sürdürüyor.

 

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Balyamıza bir ilki daha yaşatmanın gururunu yaşıyoruz. İlçemize kazandıracağımız otobüs terminali ve itfaiye garajı yapımıyla ilgili bugün alanda hafriyat çalışmaları başladı. Anlayışımız ile sizlerin hayatını kolaylaştırmak, birlikte güzel bir Balya inşa etmek için çalışıyor, ortak akılla ilçemizi birlikte yönetiyoruz” dedi. 

 

 

İTFAİYE İSTASYONUNDA NELER OLACAK?

Toplam 512 metre kare olarak planlanan itfaiye istasyonunda amir odası, santral ve dinlenme odası, eğitim salonu, bakım onarım garajı, mutfak, yatakhane, mescit banyo, wc ve teknik hacimler gibi ihtiyaç programına uygun mekanlar bulunacak.

 

 

MODERN OTOBÜS TERMİNALİ

592 metrekareli tek katlı olarak planlanan terminal binasında bekleme alanı, beş adet bilet satış ve deposu,  idari ofis, zabıta, emanet odası, revir, bay-bayan mescit ve abdesthane, bebek bakım odası, revir, bay-bayan wc dışında bağımsız girişe ve açık oturma alanına sahip kafeterya birimleri bulunacak.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
ORHAN GAGA’DAN BALYA’YA TERMİNAL MÜJDESİ
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!