Murat Kurum’dan ‘Bakanlar oy istiyor’ söylemlerine tepki! ”Sonuçta Cumhur İttifakının Bakanları!”

Ak Parti İstanbul adayı Murat Kurum, bakanların seçim çalışmalarına ‘Cumhur İttifakı’nın bakanları olduğu için’ katıldıklarını savundu.

Murat Kurum'dan 'Bakanlar oy istiyor' söylemlerine tepki! ''Sonuçta Cumhur İttifakının Bakanları!''
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu bakanların Ak Parti lehine seçim çalışması yapmasını eleştirdiği için hedef aldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da bir süredir bakanların propaganda çalışmasını eleştirmiş; son olarak şunları söylemişti: “Toplanmışlar, Ankara’dan İstanbul’a gelmişler. Bütün bakanlar burada. Sanki Türkiye’nin dış ilişkilerle ilgili hiçbir sorunu yok. Dışişleri Bakanı burada. İçişleri Bakanı burada. Yetmez; Sağlık Bakanı burada. Daha da yetmez; Adalet Bakanı burada. Yahu hepiniz toplandınız, geldiniz. Hepiniz gelin, önemli değil. Ama adayınıza yazık, adayınıza. Bu kadar küçük düşürmeyin.”

Kurum katıldığı A Haber canlı yayınında eleştirilere tepki gösterirken, bu durumu şu sözlerle savundu:

“Bakanlarımız geliyormuş, gelecek. Sonuçta cumhur ittifakının bakanları. Devletin projesini veya orada beraber çalıştığı çalışma arkadaşına ilişkin görüşlerini önerilerini paylaşmaktan niye rahatsız olur insan ya?”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Murat Kurum’dan ‘Bakanlar oy istiyor’ söylemlerine tepki! ”Sonuçta Cumhur İttifakının Bakanları!”
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!