MİLLETVEKİLİ CANBEY ERDEK’TE VİRA BİSMİLLAH DEDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Su Ürünleri Av Sezonu’nu açmak için Erdek’te balıkçılarla bir araya geldi.

Su Ürünleri Av Sezonu’nu bugün açıldı. Erdek ilçesinde balıkçılarla buluşan Canbey, sezonun ilk ağını balıkçılarla birlikte attı. Erdek Kaymakamı A.Atakan Atasoy, Tarım İl Müdürü Erkan Alkan, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, AK Parti Balıkesir İl Yönetim Kurulu Üyesi Mücahit Genç ve vatandaşların da katıldığı sezon açılışıyla ilgili açıklamalarda bulunan Canbey, “Bugün Erdek İlçemizde su ürünleri avlanma sezonunu açtık. Tüm balıkçılarımıza yeni sezonda bereketli avlanmalar diliyorum. Ağları bol balıkla dolsun inşallah.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Canbey av yasağının sona ermesine saatler kala hazırlıkları tamamlayıp ağlarını suya bırakmak için beklemeye başlayan Balıkesir Erdek’de Çakıl Mahallesi ve Karşıyaka Mahallesindeki balıkçılarla bir araya geldi.

Çakıl mahallesinde düzenlenen törende konuşan Canbey, mahallenin bölgede balıkçılığın önemli merkezlerinden biri olduğunun altını çizdi.

Kurdele kesimi ve dua edilmesinin ardından Canbey denize açılacak tekneleri inceledi.

Canbey, “Ben de vira bismillah diyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde deniz bereketli olur, daha güzel kazançlar, daha bereketli günleri hep beraber yaşarız.” ifadelerini kullandı.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
MİLLETVEKİLİ CANBEY ERDEK’TE VİRA BİSMİLLAH DEDİ
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!