MECLİS’TE KAVGA ETMİŞLERDİ BAYRAMDA ÇAY İÇTİLER

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı ilk oturumunda Kazdağları’ndaki altın madenciliği gündeme gelmiş, Meclis’teki parti grupları konuyla ilgili görüşlerini aktarmıştı. AK Partili Mehmet Birol Şahin’in CHP’li belediyeleri itham eden konuşmasının ardından Meclis’te kavga çıkmıştı. CHP’li Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’la AK Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Murat Tuna arasında yaşanan sert kavga ise gerek medyada gerekse sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

AK Partili Murat Tuna ile Edremit Belediye Başkanı Selman Arslan arasındaki tartışmanın şiddete dönüşmesi an meselesiyken meclis üyelerinin müdahalesiyle kavga sona erdirilmişti. Murat Tuna ve Selman Hasan Arslan birbirlerine karşılıklı ağır sözlerle sataşmış, ağıza alınmayacak sözler sarfetmişlerdi.

Büyükşehir Meclisi’nde yaşanan bu olayın yankıları devam ederken, Kurban Bayramı’nda Edremit’te ilginç bir gelişme yaşandı. AK Partili Meclis Üyesi Murat Tuna, CHP’li Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ı çay içmeye davet etti. Edremit’teki resmi bayramlaşma programından sonra gerçekleşen görüşmeye CHP İlçe Başkanı Fatih Yılmaz, CHP ve AK Partili meclis üyeleri de katıldı.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
MECLİS’TE KAVGA ETMİŞLERDİ BAYRAMDA ÇAY İÇTİLER
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!