Komedyen Özgür Turhan’ın esprisi Süleyman Soylu’yu kızdırdı!

Komedyen Özgür Turhan bir gösterisinde eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “uyuşturucu” üzerinden bir espri yaptı..

Komedyen Özgür Turhan'ın esprisi Süleyman Soylu'yu kızdırdı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisiyle alakalı yapılan uyuşturucu üzerinden esprilere yanıt verdi. Komedyen Özgür Turhan’ın bir gösterisinde Soylu’ya yönelik yaptığı espriye karşılık veren Soylu, konuyu ilginç bir boyuta taşıdı.

Turhan’ın, “Ben Tylolhot’un uyuşturucuyla bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum çünkü hiç Süleyman Soylu’yla fotoğrafını görmedim” şeklindeki espriye cevap veren Soylu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Turhan’ı hedef aldı. İsim vermeden Turhan’a yönelik tuhaf ifadeler kullanan Soylu, konuyu PKK’ye, antiemperyalizme ve Gazze’ye bağladı ve kendisinin bu konulardaki tutumu nedeniyle hedef alındığını iddia etti.

Soylu, sözlerinin sonunda Turhan’a yönelik, “Bu kişiyi komedyen diye şikayet edersem; Nejat Uygur, Halit Akçatepe ve Kemal Sunal’a haksızlık ederim. Onun için şifa diliyorum” ifadelerini kullandı. Turhan’ın espri içeren sözleri sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve tartışma konusu oldu.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Komedyen Özgür Turhan’ın esprisi Süleyman Soylu’yu kızdırdı!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!