KISITLAMA GÜNLERİ YENİDEN BAŞLIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SALGINLA MÜCADELEDE YENİ TEDBİRLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, paket servisler hariç, restoran, kafe, düğün salonu, kuaför, halı saha sinema gibi işyerlerinde hizmet kısıtlamasına gidileceğini, saat 22.00’den sonra söz konusu işyerlerinin hizmet vermeyeceklerini açıkladı.

Covid-19 vakalarındaki hızlı artış sonrasında bahar aylarındaki kısıtlama ve yasaklamaların yeniden uygulamaya konacağı sanılıyor.

Cumhurbaeşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

“Kendi geliştirdiğimiz aşıları, bahar aylarıyla birlikte vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Türkiye bazı şehirlermizde zaman zaman endişe verici artışlara rağmen genel olarak kontrollü bir süreç yaşıyor. Sağlık altyapımızın gücü, sağlık çalışanlarımız sayesinde bu alanda herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Aşı çalışmaları dünyada ve ülkemizde devam ediyor. Yıl sonunda yurt dışında üretilen aşının ülkemizde kullanılacak hale geleceğine inanıyorum. Yerli aşının da Sonbahar zamanında hazır hale gelecektir. Özel sektör ve kamuda esnek mesai uygulaması teşvik edilecektir. Pazar ve market gibi yoğun insanların olduğu yerlerde denetim arttırılacaktır. “Paket servis hariç olmak üzere lokanta, restoran, kuaför, düğün salonu, yüzme havuzu, halı saha, tiyatro, sinema, konser salonu ve benzeri iş yerlerinde hizmetler saat 22.00’de sona erecektir.”

Yüz yüze eğitimle ilgili olarak salgının hızına göre önümüzdeki günlerde sınıflarda yeni düzenlemelerin yapılması da gündemde.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
KISITLAMA GÜNLERİ YENİDEN BAŞLIYOR
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!