KAYABEY ÖĞRENCİLERİ LİTVANYA HAREKETLİLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in Karesi ilçesinde bulunan Kayabey Şehit Ferruh Kulaoğlu Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri, Erasmus+IPA (Information Processing Agents) projeleri çalışmalarının üçüncü ayağını gerçekleştirmek amacıyla Litvanya hareketliliğini gerçekleştirdi.

Kayabey Şehit Ferruh Kulaoğlu Ortaokulu, Erasmus+IPA (Information Processing Agents) projeleri çalışmalarını sürdürüyor. Projenin üçüncü ayağı kapsamında; Portekiz, İspanya ve Kütahya ortaklarının katıldığı yine proje ortağı olan Litvanya hareketliliğini gerçekleştiren Kayabey Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri; Beyhan Kartal ve Ebubekir Sümengen rehberliğinde Litvanya’nın başkenti Vilnius’a inerek Kaunos’a geçip çalışmalarını tamamladı. Öğrencilerin dijitalleşme özelindeki becerilerinin sanal dünyaya hazırlayıcı nitelikte sistematik olarak geliştirilmesi hedeflenen proje kapsamındaki çalışmaların yanında bölgenin; kültürel, yöresel, tarihi dokusuna da temas etme imkânı buldular.

Kayabey Şehit Ferruh Kulaoğlu Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri elde ettikleri bilgileri okullarında öğrencilerine ve arkadaşlarına aktaracaklar.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
KAYABEY ÖĞRENCİLERİ LİTVANYA HAREKETLİLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!