KARESİ’Yİ DEVRETTİ BÜYÜKŞEHİR’İ DEVRALDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanlığı mazbatasını törenle alan Yücel Yılmaz, beş yıl süresince yönettiği Karesi Belediyesi’ni, yeni Başkan Dinçer Orkan’a devretti.

Karesi Belediyesi’nde gerçekleşen devir teslim töreninde Yılmaz, Karesi’yi beş yıl boyunca yönetecek yeni Başkan Orkan’a görevinde başarılar diledi.

Yücel Yılmaz, devir teslimde “Karesi’den çok güzel anılarla ve görevi çok değerli bir isme devrederek ayrılıyoruz. Balıkesir Karesi Kurucu Belediye Başkanlığı görevimizi, birlikte yol alacağımız yeni Başkanımız Dinçer Orkan’a bırakırken kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum’ mesajı verdi.

Ardından Büyükşehir Belediyesi’ne geçen Yücel Yılmaz, Büyükşehir’in anahtarını Zekai Kafaoğlu’ndan devaldı. İlçe belediye başkanları, milletvekilleri, parti yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı devir teslim töreninde dualar okundu.

Yücel Yılmaz, Zekai Kafaoğlu’na bugüne kadar yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Kafaoğlu da Yılmaz’a yeni görevinde başarı diledi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
KARESİ’Yİ DEVRETTİ BÜYÜKŞEHİR’İ DEVRALDI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!