İŞ DÜNYASI VE MUHASEBE CAMİASI KAYIT DIŞI EKONOMİYİ TARTIŞTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu, İş Dünyası Ve Muhasebe Camiası Temsilcileri Kayıt Dışı Ekonomiyi Tartıştı.

Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ev sahipliğinde; Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı, SGK İl Müdürlüğü, Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir SMMM Odası ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Temsilcilerinin katılımıyla “Kayıt Dışı Ekonomi ile Mücadele Özel Oturumu” gerçekleştirildi.

 

 

Açış Konuşmasını Balıkesir Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman ve Balıkesir SMMM Odası Başkanı Ertuğ Aslan’ın yaptığı panelin moderatörlüğünü ise Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. A. Zafer Yalçın yaptı. Toplantıya panelist olarak SMMM Metin Yalçın-TÜRMOB Denetleme Kurul Üyesi, Ali Gündoğdu – Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı Gelir İdaresi Grup Müdürü, Adem Kocabaş – Balıkesir SGK Sosyal Güvenlik Denetmeni, YMM Şahkan Saltık –  Balıkesir Ticaret Odası Meclis Üyesi, M. Engin Akyüz –  Balıkesir Sanayi Odası Genel Sekreteri ve Hamdi Ergün –  Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Danışmanı katıldı.

 

 

Kayıt dışı ekonomiyle mücadelede, kamu, işveren ve muhasebe camiası açısından nelerin yapılabileceği hakkında görüşlerin bildirildiği panel plaket takdimi ardından sona erdi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
İŞ DÜNYASI VE MUHASEBE CAMİASI KAYIT DIŞI EKONOMİYİ TARTIŞTI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!