KADIN KOOPERATİFLERİ DESTEKLENİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadın Kooperatiflerinin Geliştirilmesi ve Desteklenmesi Çalışması kapsamında Balıkesir’de mevcut ve kuruluş aşamasında olan Kadın Kooperatiflerini güçlendirmek için kurumlar arası işbirliği ve izlenecek yol haritası oluşturuluyor.

Yapılan çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla Vali Şıldak başkanlığında Valilik Kurtdereli Toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda kadın girişimcilerin desteklenmesi için yapılacaklar değerlendirildi.

Toplantıya paydaş kurumların temsilcileri katılırken, kooperatiflerin geliştirilmesi amacıyla Balıkesir Valiliği koordinasyonuyla yapılan çalışmalarda Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İş Kurumu İl Müdürlüğü, Güney Marmara Kalkınma Ajansı, İl Ticaret Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ve Türkiye Grameen Mikrofinans Programı (TGMP) kurumları da yer görev alıyor.

Paydaş kurumlarla gerçekleştirilen çalışmalarla kadın girişimciliğini güçlendirmek, örnek kooperatifçilik uygulamalarını artırmak amacıyla başlatılan Kadın Kooperatiflerinin Geliştirilmesi ve Desteklenmesi Çalışmalarının bu alanda sinerji oluşturması hedefleniyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
KADIN KOOPERATİFLERİ DESTEKLENİYOR
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!