İMAMOĞLU’NUN A TAKIMINDAKİ TAYLAN ENGİN GÖREVİ BIRAKTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Ulaşım Daire Başkanı Dr. Taylan Engin görevinden istifa etti. Taylan’ın İBB Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Demir’le yaşadığı tartışma sonrası bu kararı aldığı belirtildi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun en önemli bürokratlarından biri olarak gördüğü İBB Ulaşım Daire Başkanı Dr. Taylan Engin görevinden istifa etti. Engin’in fikir ayrılığına düştüğü Ulaşımdan sorumlu İBB Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Demir ile tartışması sonrası istifa kararı aldığı öğrenildi.

Taylan Engin, Edip Uğur döneminde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Yardımcılığı yapmış, daha sonra Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’ne geçmişti.

Yerel seçim sürecinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun A takımında yer alan Engin, İstanbul Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanı olmuştu.

Engin, 31 Mart öncesinde CHP’den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için de bazı çalışmalar yapmış, daha sonra adaylık düşüncesinden vazgeçmişti.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
İMAMOĞLU’NUN A TAKIMINDAKİ TAYLAN ENGİN GÖREVİ BIRAKTI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!