HÜSEYİN AKYÜZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önceki gün geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Teksif Sendikası Şube Başkanı ve Türk-İş İl Temsilciliği görevlerini uzun yıllar devam ettiren Hüseyin Akyüz toprağa verildi. Zağnos Paşa Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Çınarlıdere Mezarlığı’na defnedilen Hüseyin Akyüz 3 çocuk babasıydı.

Zağnos PaşaCamii’nde kılınan cenaze namazına CHP Milletvekilleri Fikret Şahin ve Ensar Aytekin, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, CHP İl Başkanı Serkan Sarı’nın yanı sıra sendika başkan ve temsilcileri Teksif sendikası üyeleriyle dostları katıldı. Cenaze töreninde Hüseyin Akyüz’ün oğulları Serhat ve Mehmet Akyüz taziyeleri kabul etti. Altıeylül Belediye Meclis Üyesi de olan Hüseyin Akyüz’ün kalp krizinden hayatını kaybettiği öğrenilirken, yaşasaydı bugün de akciğerlerindeki tümör nedeniyle  ameliyat olacağı belirtildi.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
HÜSEYİN AKYÜZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!