HASAN AVCI’NIN TESTİ NEGATİF ÇIKTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman’ın Covid-19 testinin pozitif çıkması sonrasında, Belediye Başkanı Hasan Avcı PCR testi yaptırdı. Başkan Avcı testinin negatif çıktığını ancak terdbir amacıyla kendisini bir süre izole edeceğini açıkladı.

Başkan Avcı konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Belediye Başkan Yardımcımız Fikrettin KOCAMAN’ın dün yaptırmış olduğu Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Sağlık Bakanlığınca “ Temaslı değerlendirmesi yapılırken, Covid-19 vakasının PCR testi alınmasından veya semptom başlangıcından önceki 48 saatlik süre içindeki temaslıları değerlendirmeye alınır.” ifadesi mevcuttur. Belediye Başkan Yardımcımız Fikrettin KOCAMAN ile son temasımızın 48 saatten fazla süre geçmesine rağmen bugün yaptırmış olduğum Covid-19 test sonucum NEGATİF çıkmıştır. Ancak Vatandaşlarımız, çalışanlarımız ve yakınlarımızın sağlığı için tedbiren bir süre izolasyonda olacağım. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım ve maske-mesafe-temizlik kurallarına uyalım. Sabredersek ve hep birlikte mücadele edersek en kısa sürede bu hastalıktan kurtulacağız inşallah.”

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
HASAN AVCI’NIN TESTİ NEGATİF ÇIKTI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!