HASAN AVCI FAİRPLAY ŞEREF DİPLOMASINI TESLİM ALDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz aylarda TMOK (Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi) tarafından organize edilen ve “İyiye, doğruya, güzele” sloganıyla bu sene 39’uncusu düzenlenen Türkiye Fair Play ödülleri sahiplerini bulmuş, Altıeylül Belediyesi de Sportif Fair Play Kariyer Dalı’nda şeref diplomasına layık görülmüştü. Altıeylül Belediyesi’nin kazanmış olduğu ödül, katılımın ve ilginin yoğun olduğu Altıeylül Kurtuluş Etkinlikleri kapsamında 13. İsmail Akçay Yol Koşusu sonrası düzenlenen törenle TMOK Fair Play Komisyonu Yönetim Kurulu üyesi Avni Erboy tarafından Başkan Avcı’ya takdim edildi.

 

BAŞKAN AVCI “SPORUN VE SPORCUNUN DESTEKÇİSİ OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

 Katılımın yoğun olduğu 13. İsmail Akçay Yol Koşusu sonrası Altıeylül Belediyesi adına ödülü teslim alan Başkan Avcı “Bugün burada 13. İsmail Akçay Yol Koşusunda hep birlikte ter döktük. Sporcularımız başta olmak üzere bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Milli gururumuz İsmail Akçay adına düzenlediğimiz yol koşusunun bu yıl 13’ncüsünü gerçekleştirdik. Altıeylül Belediyesi olarak imkânlar el verdiği sürece sporun ve sporcunun destekçisi olmayı sürdüreceğiz. Türk Sporu’na nacizane katkılarımızdan dolayı bizlere layık görülen Sportif Fair Play Dalı’ndaki şeref diploması da bugün elimize ulaştı. Bizleri bu ödüle layık gören herkese de Altıeylül’ümüz adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
HASAN AVCI FAİRPLAY ŞEREF DİPLOMASINI TESLİM ALDI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!