HASAN ARSLAN EDREMİT BELEDİYESİ’NDE YİNE SALDIRIYA UĞRADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, Dünya Kadınlar Günü’nde kadın personele çiçek vermek için gittikleri Belediye’den ikinci kez kovulduklarını söyledi. Arslan, Belediye başkanı Kamil Saka’nın ağıza alınmayacak sözlerle kendilerine saldırdığını kaydetti. Arslan, şu açıklamayı yaptı:
“8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Edremit Belediyesi Hizmet Binası’nda çalışan emekçi kadınlarımızın bu anlamlı gününü kutlamak için çiçek takdim etmek üzere kendilerini ziyaret ettik.
Ziyaretimiz sırasında, Yazı İşleri Müdürlüğü’ndeki kadın personelimize çiçek vererek günlerini kutlarken, Edremit Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kâmil Saka tarafından ikinci defa ağzı alınmayacak kelimelerle saldırıya uğradık! 
Edremit Belediyesi’ni babalarının malı, belediyede çalışan emekçilerimizi de kendi köleleri gibi görenlerin şunu bilmesi ve kafalarına iyice sokması gerekiyor:
Ben, Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Halk Partili Edremit Belediye Başkan Adayı’yım! Birileri bunu hazmedememiş olsa da, yaptıkları çirkinliklerle bu gerçeği değiştiremeyecekler. 
Yakında beraber çalışacağım mesai arkadaşlarımı ziyaret etmek için kimseden izin alacak değilim! Kaldı ki Edremit Belediyesi özel bir alan değil, bir kamu kuruluşudur. 5 yıldır Edremit Belediyesi’ni yönettiğini iddia edenlerin bunun dahi bilmediği anlaşılıyor! 
Geçtiğimiz günlerde belediyede şahsıma yapılan saldırı, bugün öğle saatlerinde Ortaoba’da bir cenaze sırasında CHP Edremit İlçe Başkanımız Sayın Tayfun Gerkuş’a yapılan saldırı ve bugün belediyede yine şahsıma ve yakın çalışma arkadaşlarıma yapılan saldırılar gösteriyor ki; birileri yapıştıkları koltuğu bırakmamak için anti-demokratik ve faşizan her türlü uygulamayı kendilerine hak görüyorlar. 
Onlar istediği kadar saldırsınlar, küfür ve hakaret etsinler… Bizleri doğru bildiğimiz yoldan hiçbir şekilde döndüremeyecekler ve 23 gün sonra onları o tahtlarından indirecek olan Edremit halkının iradesi karşısında duramayacaklar! Demokrasiye inanan ve bunu bir yaşam biçimi haline getirmiş birisi olarak, yaşanan hadiseleri ve yapılanları Edremit halkına yapılmış sayıyor ve kamuoyunun takdirine bırakıyorum.”
Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
HASAN ARSLAN EDREMİT BELEDİYESİ’NDE YİNE SALDIRIYA UĞRADI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!