Erdoğan, emekli maaşı zammı ve asgari ücrette ara zamma kapıları kapattı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa mitinginde ekonomiye yönelik mesajlar verdi ve yaşanan krizi kabul etti.

Erdoğan, emekli maaşı zammı ve asgari ücrette ara zamma kapıları kapattı!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa mitinginde ekonomiye yönelik mesajlar verdi ve yaşanan krizi kabul etti. Asgari ücret için ara zam taleplerine kapıyı kapatan Erdoğan, “Yatırım bütçemizin tamamını, eğitime veya sağlığa ayıracağımız bütçenin tamamını tahsis etsek bile yetmeyeceğini takdir edersiniz” dedi.

Enflasyonda düşüşün yılın ikinci yarısından itibaren görüleceğini belirtti ve çalışanların ve emeklilerin kayıplarını telafi edeceklerini iddia etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa’daki mitinginde açıklamalarda bulundu. Konuşmasına muhalefeti eleştirerek başlayan Erdoğan, CHP ve DEM Parti’yi “karanlık ittifaklar” kurmakla suçladı. PKK’ya ve FETÖ’ye göz kırptıklarını iddia etti ve siyasi vizyonun olmadığını öne sürdü.

Ekonomiye yönelik mesajlarını sürdüren Erdoğan, yaşanan ekonomik krizi kabul ederek, sitemini dile getiren herkesin haklı olduğunu söyledi. Asgari ücrete ara zam taleplerine kapıyı kapatan Erdoğan, bütçenin yetersiz olduğunu ifade etti. Ayrıca, enflasyonla mücadele edildiğini ve emeklilere yönelik iyileştirmelerin planlandığını belirtti.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Bu şehir ecdadımızın medeniyet anlayışımızın bir örneğidir. Bursa bu vasfını hiç yitirmedi. Bursa nasıl sanayi ve tarımla dünyaya nam saldıysa biz de ekonomi ve diplomaside aynı kucaklayıcılığı sergiliyoruz.

Önümüzde bizi yine zorlu bir süreç bekliyor. Ülkenin uzun vadeli çıkarlarının altına dinamit döşemekten çekinmiyorlar. Siyasi vizyon, proje, icraat yok. CHP’nin içine düştüğü tutarsızlık, kirlenmişlik hali utanç verici.

Avrupasından, ABD’sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz.

Yaşadığı sıkıntılardan dolayı sitemlerini dile getiren her vatandaşımız sonuna kadar haklıdır. Çalışanların ve emeklilerin kayıplarını nasıl telafi edeceğiz. Bunu daha çok çalışarak, üreterek yapacağız.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Erdoğan, emekli maaşı zammı ve asgari ücrette ara zamma kapıları kapattı!
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!