Emeklilerden fiyat artışlarına şemsiyeli protesto

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal Medyada Balıkesir ve İlçeleri Emekliler Platformu adı altında örgütlenen emekliler artan ürün fiyatlarını açtıkları şemsiyelerle protesto etti. Kurtdereli Mehmet Pehlivan Heykeli önünde yapılan etkinlikte emeklilere de artan fiyatlarla orantılı zam yapılması istendi.

 

Son dönemde iğneden ipliğe yapılan zamları şemsiye açarak protesto eden emekliler Kurtdereli Mehmet Pehlivan Heykeli önünde bir araya geldi. Grup adına basın açıklamasını yapan Orhan Alemdaroğlu, emekliler olarak emeklilere reva görülen zammı ve sağanak yağmur gibi yağan vergi ve zamları protesto ettiklerini dile getirdi.

 

 

Balıkesir ve İlçeleri Emekliler Platformu adına yapılan açıklamada, “Emekliler olarak meydana çıkarak dertlerimizi anlatmak zorunda kaldık. Ülkemizde bulunan Türkiye Emekliler Derneği var, emekliler sendikaları var. Ama onların şimdiye kadar yapılan maaş artışlarına, artırılan vergi ve ürün zamlarına ses çıkarmadıklarını gördük. O nedenle bu tür dernekler ve sendikalar bizlerin sözcülüğünü yapamadığı için bizde bu şekilde bir platform oluşturmuştuk. Türkiye’de emeklilerin problemlerini herkes bilmektedir. Bugün yapılan maaş zamlarını protesto ediyoruz. Emekliler sosyal yardım alan insanlar seviyesine düşürülmüştür. Yapılan zamları protesto ediyoruz. Zamların bize verecekleri zararları protesto ediyoruz. Onun için şemsiye açma etkinliğini gerçekleştirdik” diye konuştu.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
Emeklilerden fiyat artışlarına şemsiyeli protesto
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!