EMARÇEB Başkanı Deveciler’e ilk ziyaret Mehmet Ertaş’tan

Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği (EMARÇEB) Başkanı Ali Kemal Deveciler Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ı ağırladı.

EMARÇEB Başkanı Deveciler'e ilk ziyaret Mehmet Ertaş'tan
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin çevre alanında kurulmuş ilk ve tek yerel yönetimi olan Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği (EMARÇEB), önemli bir ziyaretle yeni dönem çalışmalarına başladı.

Birliğin Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Birlik Müdürü İmam Bakır Damar, Edremit Belediye Başkanı ve EMARÇEB Başkanvekili Mehmet Ertaş’ı ağırladı. Başkanlık binasında gerçekleştirilen ziyarete, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Cebeci ve Edremit Belediye Meclis Üyesi Nevin Sayman da katıldı.

Ziyaret programının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Ali Kemal Deveciler, iklim değişikliğinin getirdiği çevre sorunlarıyla mücadelede üye belediyelerle koordineli çalışmanın önemini vurguladı. Deveciler, “İnsan eli ile isteyerek ya da istemeyerek oluşturulan iklim değişikliğinin getirdiği çevre sorunları ile mücadeleye kaldığımız yerden, üye belediyelerimiz ile birlikte fikir alışverişinde bulunarak daha güçlü ve daha yoğun bir şekilde devam edeceğiz,” dedi.

Bu ziyaret, EMARÇEB’in çevre koruma ve sürdürülebilirlik konularındaki kararlılığını ve ortak çalışma ruhunu pekiştirdi. Başkan Deveciler, iklim değişikliğiyle mücadelenin ve çevre sorunlarının çözümünün ancak yerel yönetimlerin etkin iş birliği ile mümkün olabileceğini belirtti.

Ziyaret, EMARÇEB’in çevre koruma konusundaki projelerine hız kazandırması ve üye belediyeler arasındaki koordinasyonu artırması açısından büyük önem taşıyor. Başkan Ertaş ve beraberindekiler, Deveciler ve Damar ile yaptıkları görüşmelerde, gelecek dönemde hayata geçirilecek projeler ve stratejiler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

EMARÇEB’in çevre duyarlılığı ve sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda yapılan bu tür ziyaretlerin, bölgesel çevre politikalarının geliştirilmesinde ve uygulanmasında önemli rol oynayacağına dikkat çekildi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
EMARÇEB Başkanı Deveciler’e ilk ziyaret Mehmet Ertaş’tan
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!