EDREMİT’TE GÜNDEM: TARIMA DAYALI OSB

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edremit ilçesinde kuruluş aşamasında olan Tarıma Dayalı İhtisas (Süs Bütkileri-Seracılık) Organize Sanayi Bölgesi Bilgilendirme toplantısı Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya; Kaymakam Ali Sırmalı, Çıkrıkçı Mahallesi Muhtarı İsmail İltir ve Azaları, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Recep Özbudak ve Ziraat Yüksek Mühendisi Bülent Coşar katıldı.

Toplantıda Çıkrıkçı Mahallesi Muhtarı ve azalarına yönelik Edremit TDİOSB çalışmaları hakkında bilgiler verilirken, Çıkrıkçı Mahallesinde yaratacağı istihdam olanakları ve bundan sonraki aşamada yapılması gereken süreçler ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

Edremit Tarıma Dayalı İhtisas (Süs Bütkileri-Seracılık) Organize Sanayi Bölgesi kurulması projesinde ciddi bir yol kat edildiğini belirten  Kaymakam Ali Sırmalı, Edremit’in geleceği ile ilgili milat olan projelerden bir tanesinin Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Kurulması Projesi Olduğunu belirterek;  “İlçemizde tarım sektörünün çeşitlendirilerek geliştirilmesi, ilçe ekonomisine katma değer sağlaması ve ciddi bir istihdam kaynağı yaratması amaçlarıyla Kaymakamlığımızın girişimleriyle, müteşebbis kurumlarımızın destekleriyle yola çıktığımız projemiz kapsamında önemli bir mesafeyi kat etmiş bulunmaktayız. Hem istihdama hem de ilçemizin ekonomisine büyük katkıları olacak  tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi Edremit için çok büyük bir kazanım olacak önem verdiğimiz bir projedir. Bu projemiz ile ilgili Edremit’e gönül veren herkesin desteği vardır. Bu destekler sayesinde inşallah kısa sürede hedeflerimize ulaşmış olacağız” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
EDREMİT’TE GÜNDEM: TARIMA DAYALI OSB
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!