DEVECİLER’DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal Rütbesi ve Gazilik unvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü’nde bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Deveciler mesajında şu duygulara yer verdi;

“Bu vatanın kazanılması, müdafaası ve ay-yıldızlı bayrağımızın ülkenin her yanında dalgalanmasında en önemli pay, şüphesiz şehit ve gazilerimizdir. Vatanını ve kutsal saydığı değerleri korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen, ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı ve kahramanlığın yaşayan abideleridir”.

 

“Şehit ve gazilerimiz, şanlı tarihimiz boyunca devletimiz ve ülkemizin birliği, milletimizin bağımsızlığı, toplumun huzuru  ve güvenliği için mücadele eden büyük vatanseverlerdir. Şehitlik ve gazilik unvanları, hiçbir maddi değerle, hiçbir dünyevi payeyle ölçülemeyecek derecede büyük bir şeref kaynağıdır. Şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan bu mukaddes toprakları ilelebet muhafaza etmek, ay-yıldızlı bayrağımızı bu topraklar üzerinde ilelebet özgürce dalgalandırmak, şehit yakınlarına ve gazilerimize sahip çıkmak hepimiz için milli vazifedir”

 

Başkan Deveciler son olarak şunları söyledi “Bu toprakları bizlere vatan kılan, bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz tüm kahramanlara şükranlarımı sunarım. Bu vesile ile başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve huzur dolu bir ömür dileyerek saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
DEVECİLER’DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!