‘Cübbeli’den seçim fetvası! ”Cumhur ittifakına oy vermeyenler günahkar olur”

İsmailağa Cemaati tarafından kovulan Cübbeli Ahmet, seçim fetvasında skandal ifadeler kullandı. Cübbeli, açıklamasında İstanbul ve Ankara'yı vurguladı.

'Cübbeli'den seçim fetvası! ''Cumhur ittifakına oy vermeyenler günahkar olur''
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsmailağa Cemaati’nden kovulan ve geniş kitlelerce ‘Cübbeli’ olarak tanınan Ahmet Ustaosmanoğlu, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Ustaosmanoğlu, yaptığı açıklamada, “Cumhur İttifakı’nın dışındaki Yeniden Refah, Saadet vs. adaylarına, özellikle İstanbul, Ankara gibi kazanamayacakları ama kazandırıp CHP’yi, DEM’i, teröristleri kazandıracağı kuvvetli ihtimal olan yerlerde bunlara rey (oy) vermek caiz değildir. Rey verenler günahkar olur” ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı üzere, İsmailağa Cemaati, Ahmet Ustaosmanoğlu’nun kovulduğunu açıklamıştı. Cemaat tarafından yapılan açıklamada, “Cübbeli Ahmet Hoca, söz ve davranışlarıyla tarikatımıza ve hizmetlerimize zarar veren biri hâline gelmiş” ifadesine yer verilmişti.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
‘Cübbeli’den seçim fetvası! ”Cumhur ittifakına oy vermeyenler günahkar olur”
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!