BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ BUGÜN AYVALIK’TA JALE-6 ADLI GEMİDE TOPLANIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Meclisi ilk kez deniz üstünde toplanacak! Pandemi nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ndeki salondan Avlu Kongre Merkezi’ne taşınan Meclis, bu kez Ayvalık’ta ve gemide toplanıyor. Saat 15.00’de başlayacak toplantı Jale-6 adlı tur gemisinde gerçekleşecek. Meclis’in gündemi oldukça yüklü. Tatil modundaki bu toplantının ardından Meclis üyeleri için 4 günlük bir Ayvalık programı da hazırlandı.

 

PROGRAMDA YAT TURLARI DA VAR

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi’nin organize ettiği Meclis toplantısı ve tatil programı, bugün başlıyor. Gemideki Meclis oturumunun ardından akşam Cunda’da Bay Nihat’ta yemek verilecek. Programa katılan Meclis üyeleri için Cunda Uygulama Oteli’nde 3 günlük yer ayırtıldı. Yarın ise Meclis üyeleri için yat turu yapılacak. Akşam yemeği de yine yatta. Cumartesi günü tam gün serbest zaman, Pazar günü ise Ayvalık’a veda.

 

MECLİS toplantısını gemide yapan Meclis’in, bu şekilde MAVİ VATAN kavramına vurgu yapacağı ve bir de deklarasyon yayınlayacağı belirtiliyor. 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ BUGÜN AYVALIK’TA JALE-6 ADLI GEMİDE TOPLANIYOR
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!