BU CADDE AYLARDIR BU HALDE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAŞÇEŞME CADDESİ’NDE İNŞAAT ÇALIŞMASI SIRASINDA GÖÇEN YOL AYLARDIR ONARILMADI.. YOL TRAFİĞE KAPALI.. GÜVENLİK BARIYERİ SORUN ÇÖZÜLMÜŞ OLUYOR…

KAYABEY Camii önünden Başçeşme Mezarlığı’na çıkan Dereboyu Sokak ve Başçeşme Caddesi’nde aylar önce inşaat çalışmaları başladı. Bu sırada trafiğin işlek olduğu bu caddede göçük yaşandı, yol araç trafiğine kapandı. Göçük nedeniyle yayalar da bu bölgeden geçmekte zorlanıyor. Göçen yol yüzünden Kayabey Camii önünde indir – bindir yapan ve bu güzergahı kullanan Balya ve İvrindi minibüsleri de geliş gidişlerde bölgedeki dar sokakları kullanmak zorunda kalıyor. Sürücüler de aylardır bu dar sokaklardan geçiş yapıyor.

PRESTİJ sokakları imalatıyla öne çıkan Karesi Belediyesi’nin, inşaat yüzünden göçer yola bugüne kadar müdahale etmemesi ise vatandaşların tepkisine neden oluyor. Buradaki inşaat çalışmalarının bitmesinin ardından göçüğün onarılacağı belirtiliyor. Ancak inşaatta ilerleme gözlenmiyor. Bu da daha uzun süre yolun bu durumda kalacağının göstergesi. Karesi Belediyesi’nin aldığı tek önlem, göçüğün olduğu bölgeyi güvenlik bariyerleriyle çevirmek oldu. Bunun dışında yolun yeniden trafiğe açılması için herhangi bir çaba gözlenmiyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
BU CADDE AYLARDIR BU HALDE
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!