BELEDİYE İŞÇİLERİNİN HAKLARI KORUNACAK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet İttifakı’nın Altıeylül Belediye Başkan adayı CHP’li Esin Balıbek, belediye personeline hem iş güvencesi hem daha iyi koşullarda çalışma sözü  verdi.

Altıeylül belediyesinde 35 kadrolu, 500 şirket işçisi ve İşkur aracılığıyla istihdam edilen 100 işçinin çalıştığını belirten Balıbek, bu konuda şu açıklamayı yaptı.

“Öncelikle hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. İşine, aşına dokunmayacağız. Aksine biz iş ve aş vermeye geliyoruz. Biz çalışanlarla birlikte Balıkesir’e hizmet etmeye geliyoruz” dedi. Çalışanlara bir anne şefkatiyle yaklaşacağını vurgulayan Balıbek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Öncelikle işçi kardeşlerimizin hakları korunacak, alın teri kurumadan haklarını vereceğiz.

Şirket çalışanlarının taban ücretlerini öncelikle 2 bin 200 liraya çıkaracağız. Üzerine sosyal hakları ekleyeceğiz.  Şirketler ve  İşkur aracılığıyla belediyemizde çalışan işçi kardeşlerimizi belediye bünyesine almak için girişimlerde bulunacağız. Onların sendikalı ve örgütlü  olmasına yardımcı olacağız. Biz parti olarak emeğin en yüce değer olduğuna inanıyoruz,emekçinin kıymetini biliyoruz. Çalışanlarımız bizim alandaki yüzümüz, onların yüzünü kara çıkarmayacağız. Rahat huzurlu ve mutlu çalışma ortamı yaratacağız. Birlikte üreteceğiz.”

 

GENÇLERE MEKTUP

Altıeylül Belediye Başkan adayı Esin Balıbek, 31 Mart seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlere mektupla ulaştı.

Umut dolu, barış ve huzur içinde başarılı günlere sayılı günler kaldığını belirten Balıbek, Balıbek’in genç seçmenlere gönderdiği mektupta şu görüşlere yer verildi:

“Bu kentte doğmuş,büyümüş, yetişmiş bir ablanız olarak benim vizyon projem, yarının büyükleri olan gençlerimize, Altıeylül ilçemizde daha iyi eğitim kampüsleri yaratmak, daha yaşanılabilir alanlar sağlamak, sizleri mesleklerinize kavuşturacak istihdam ortamları yaratarak, ekonomik özgürlüklerinize katkı vermektir.

Yaşadığımız kent Balıkesir’in en büyük ve en fazla nüfusuna sahip olan ilçesi Altıeylülümüze hak ettiği güzellikleri katmak sizlerin elinde.

Daha huzurlu, daha yaşanılır kentlere, sizlerle ivme katacağız.

Benim belediye başkanlığım döneminde,  genç olarak bu kentte yaşadığın için mutluluk ve huzur duyacaksın. Sokaklarında rahatça yürüyecek, caddelerinde güzel nağmeler dinleyecek, gördüklerinden haz alacaksın”

 

SPORA DESTEK

Altıeylül Belediye Başkan adayı Esin Balıbek, Altıeylül sınırları içerisindeki spor kulüplerine desteğin artarak devam edeceğini açıkladı.

Köylere de yeni spor sahaları kazandıracaklarını ve spor kulüplerinin sayısını arttıracaklarını  belirten Balıbek, “Çocuklarımız ve gençlerimize sahip çıkacağız. Buradan yetişen sporcularımız Balıkesir sporumuzun alt yapısına destek olacak” dedi.

Balıbek, il hakemlerinin Atatürk Stadı’ndaki çalışmasına da katılarak, başarılar diledi.

 

“HEDEFE YÜRÜYORUZ”

Millet İttifakı’nın Altıeylül Belediye Başkan adayı CHP’li Esin Balıbek, seçim çalışmalarını dün akşam Bahçelievler ve Plevne mahallesindeki Halk Yürüyüşü ile sürdürdü. Soğuk havaya karşın çok sayıda partili ve vatandaş yürüyüşe katıldı. CHP İl Başkanı Serkan Sarı ile Balıkesir milletvekili Fikret Şahin de etkinliğe katılıp, destek verdi.

Soğuk havaya karşın kendisini yalnız bırakmayan partililere teşekkür eden Balıbek, “Hedefe yürüyüşümüz kararlı bir şekilde sürüyor. İnşallah pazar günü yapılacak seçimde yüzümüz gülecek. Balıkesir’de ilk kez CHP’li bir belediye olacak.” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
BELEDİYE İŞÇİLERİNİN HAKLARI KORUNACAK
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!