“BEKA, HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK DİYEN GENCİN ÜMİDİDİR”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Balıkesir Milletvekili Op.Dr.Fikret ŞAHİN: Bekâ, Sayın Ekrem İMAMOĞLU’na  ‘’Her şey çok güzel olacak’’ diyen gencin ümididir…

CHP Balıkesir Milletvekili Op.Dr.Fikret Şahin; Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği 19 Mayıs’ın 100. Yılı dolayısıylayaptığı açıklamada,  “Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün ‘…oysa, türkün onuru, kendine güveni ve yetenekleri çok yüksek ve büyüktür. Böyle bir ulus, tutsak yaşamaktansa yok olsun, daha iyidir. Öyleyse ya istiklal, ya ölüm’  sözleriyle Türk ulusunun yolunu aydınlattığını, Türk milletinin özgürlük, bağımsızlık ve mutluluk arayışına çare bulduğunu ve bu vatanı bizlere ve gençlerimize emanet ettiğinin üzerinde durdu.

Günümüzde gençlerin vatanımızdan ayrılıp özgürlük ve refahın daha yüksek olduğu başka ülkelere yerleşme arzusu uğruna bütün güçlerini ve emeklerini sarf ettiklerine dikkat çeken Milletvekili ŞAHİN; Atatürk’ün ‘’Benim tüm ümidim gençliktedir’’ sözüne dikkat çekti, gençlerden ümidi bir an olsun kesmediklerinin ve kesmeyeceklerinin altını çizdi.

31 Mart seçimleriyle birlikte ülke müfredatına giren “beka meselesi” adı altında şu anda yapılanların vatanseverlik, millilik ve bekayla ilgisi olmadığını belirten CHP’ li VEKİL; “Bekanın geleceğimiz olan gençlerimiz olduğunu söylerken “Beka, Ekrem abisine ‘’Her şey çok güzel olacak’’ diyen gencin ümididir. Beka; yorulsak da, bıksak da, ümidimizi kesme noktasına gelsek de yine de açılan yolda, gösterilen hedefe, durmadan yürüneceğine ant içmektir. Ve Beka, bu ülkeye hizmet etmekten asla geri durmamaktır.” ifadelerini kullandı.

Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün bu ülkeye, gençliğe armağan ettiği bu bayramın gençlikten karşılığını alacağına inancının tam olduğunu da ekleyen ŞAHİN; “Ülkemizin en büyük varlıkları olan gençlerimize; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet’e sahip çıkmalarını, Çanakkale’yi, Kurtuluş Savaş’ını kazanan ruhu korumalarını ve bu bilinci gelecek nesillere aktarmalarını” öğütledi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
“BEKA, HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK DİYEN GENCİN ÜMİDİDİR”
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!