BAYŞAD’DAN BARIŞ PINARI HAREKATI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAYŞAD Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği, 15.10.2019 tarihinde yönetim kurulu ve üyelerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirerek, Barış Pınarı Harekâtı ile ilgili basın açıklaması yaptı.

 

Balıkesir Yazarlar Ve Şairler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayşenur Kaya Aydoğan’ın dernek adına yaptığı açıklama şöyle:

“Derneğimiz, herhangi bir siyasi amaç gütmeden, vatani ve milli duygular çerçevesinde bulunarak sanatın içinde yer alıp, Devletinin, milletinin ve sanatçının yanında olmaktadır. Hepimizin, yedisinden yetmişine, birbirimize ihtiyacımız var. Bir olalım, birlik olalım, birlikte olalım. Bizlerin gönüllü olarak çıktığı bu yolda aramızda yer almak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Bu bağlamda, Ülkemiz, dün Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtlarıyla başlayıp bugün Barış Pınarı Harekâtı ile devam eden operasyonu ile terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı net bir şekilde vermektedir. Masumların korunmasına özenle dikkat gösterilmektedir. Ülkemizin terörle mücadele yönündeki çabaları, etnik ve dini temizlik olmak üzere, insanlığa karşı işlenen suç niteliğindeki eylemler nedeniyle yerlerinden edilmiş Suriyelilerin geri dönüşlerinin önünü açacak, Suriye’nin toprak bütünlüğü ve birliğinin korunmasına da katkıda bulunacaktır. Bu nedenle Türkiye’nin başlattığı harekât, Suriyeli göçmenler, mazlum ve mağdur durumdaki yerel halk tarafından desteklenmektedir. Tehditler karşısında bu vatanın her bir ferdi, Türkiye’nin geleceği için daha çok çalışacak, daha çok üretecektir. Vatan demek biz demektir. Bayrak Demek biz demektir.

Gün, milli birlik ruhuyla bir, beraber ve BİZ olarak ses verme günüdür.

Biz Balıkesir Yazarlar Ve Şairler Derneği olarak dualarımızla Devletimizin ve “Kahraman askerlerimizin” yanındayız, Türk Silahlı Kuvvetlerinin bölgedeki terör unsurlarını yok edeceğine ve terör örgütlerini hezimete uğratacağına inanıyoruz

Irak ve Suriye’deki terörist örgütlerden ülkemize yönelebilecek saldırıları bertaraf etmek ve kitlesel göç gibi diğer muhtemel risklere karşı halkımızın her türlü güvenliği için ulusal güvenliğimizin idame ettirilmesini sağlamak üzere düzenlenen Barış Pınarı Harekatı’nı BAYŞAD Balıkesir Yazarlar Ve Şairler Derneği olarak destekliyor ve dilimizin döndüğünce, kalemimizin gücü kadar gerekli her türlü destek ve yardımı yapmaya hazırız.”

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
BAYŞAD’DAN BARIŞ PINARI HAREKATI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!