BAŞARISIZLIĞIN FATURASINI BANA KESMESİNLER

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Kent Konseyi’nin seçimleri bitti ancak tartışması bitmedi. Adaylardan Nermin Mutlu’nun konsey seçimlerinde Belediye Başkanı Tolga Tosun’un müdahil olduğunu ve muhtarlarla görüşme yapıp Murat Ergöz’ün desteklenmesini istediğine yönelik iddiaları yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. İddialarla ilgili gazetecilere açıklama yapan Belediye Başkanı Tolga Tosun, “Kent Konseyi seçimlerine müdahil olmadım olsaydım 4 aday çıkmazdı. Konsey seçimlerinde 4 aday çıkıyorsa bu benim tarafsızlığımdandır” dedi.

Seçim sonuçlarını hazmedemeyenler, başarısızlıklarının faturasını kendisine yıkmaya çalıştığını dile getiren Tosun, “Seçim öncesinde özellikle divan teşekkülünün oluşması konusunda şahsıma teşekkür edenler seçim sonuçlarının ardından beni hedef göstermeleri yaman bir çelişkidir. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum” ifadesini kullandı. Muhtarlara adaylardan Murat Ergöz’ün desteklenmesine yönelik bir toplantı yapmadığının altını çizen Tosun “Belediye Meclis grubumuzda farklı adayları destekleyen meclis üyelerimiz var. İsteseydim de bundan dolayı herhangi bir adayı destekleyemezdim. Ben seçim boyunca tarafsızlığımı korudum, korumaya da devam edeceğim” şeklinde konuştu. BANDIRMA İLKHABER

 

 

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
BAŞARISIZLIĞIN FATURASINI BANA KESMESİNLER
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!