BALYA YENİ YILA ÇALIŞARAK GİRDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga yeni yılın girmesiyle birlikte kırsal mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının yaşandığı dönemde de kırsal mahallelere giden Organ Gaga mahallelerdeki belediyenin çalışmalarını incelerken, vatandaşların da istek ve önerilerini dinledi. Sokağa çıkma kısıtlamasında yeni yıla eşi ile birlikte ilçede görevli güvenlik güçlerini ziyaret ederek giren Orhan Gaga yeni yıl ile birlikte Orhanlar, Koyuneri, Danışment, Farsak, Çamavşar ve Çamucu mahallelerine giden Orhan Gaga yılın ilk çalışma gününde ise Çiğdem, Habipler ve Göktepe’de incelemelerde bulundu.

 

Balya belediyesi ekiplerinin kırsal mahallelerde yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Organ Gaga ayrıca mahalle sakinleriyle de bir araya geldi. İlçenin her noktasına eşit hizmet anlayışı ile çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Organ Gaga yeni yılda da yeni projelere imza atmanın heyecanı içinde olduğunu söyledi.

 

“Pandemi bizi durdurmadı”

Kırsal mahallerde vatandaşlarla da bir araya gelerek 2020 yılının değerlendirmesini yapan Orhan Gaga, yaptıkları hizmetlerden vatandaşların memnun olduğunu dile getirdi. Gaga, “2020 yılında pandemiye rağmen belediye olarak çok güzel hizmetlere imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Elbette pandeminin yarattığı olumsuzluklar ve yaşanan kayıplar bizleri ve vatandaşlarımızı üzse de halkımıza hizmet etme noktasında çalışmalarımıza devam ettik ve yeni yılda da devam edeceğiz. Kırsal mahallelerimize yaptığımız altyapı ve üst yapı çalışmaları halkımızdan büyük takdir görürken onların isteklerini de not ederek yapacağımız planlamalara dahil edeceğiz” dedi.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
BALYA YENİ YILA ÇALIŞARAK GİRDİ
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!