BALİP BU KEZ UZAKTAN ÇALIŞMAYI ELE ALDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in ilk webinarı 17 Kasım tarihinde zoom üzerinden düzenlendi. BALİP Balıkesir İnsan Yönetimi Platformu tarafından düzenlenen, Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Odası’nın da destek olduğu , BEST A.Ş’nin sponsorluğunda gerçekleşen webinarda pandemiyle birlikte gündeme gelen ve sokağa çıkma yasaklarıyla çalışanlar için bir zorunluluğa dönen “uzaktan” çalışma konusu ele alındı.

Yaklaşık 3 saat süren webinarda  BEST A.Ş IK ve Endüstriyel İlişkiler Direktörü İsmail Orhan Sönmez tüm boyutlarıyla uzaktan çalışmayı ele alarak işverenler için ve çalışanlar için konunun yönetsel boyutlarını irdeledi. Ardından söz alan Zümbül Avukatlı Bürosu Kurucu Ortağı Hatice Zümbül ise uzaktan çalışmanın beraberinde getirdiği hukuksal problemleri inceledi ve bu alandaki uluslararası normlardan katılımcılara bahsetti. COREXM  Kurucu ortağı ve BAÜ İşletme akademisyenlerinden, Prof. Dr. Tamer Bolat , tüm Türkiye genelinde 62 ilde düzenlenen ve 1162 kişinin katıldığı uzaktan çalışma anketinin sonuçlarını katılımcılar için yorumladı.

Son olarak YIRCALI Holding Bilgi Teknolojileri Koordinatörü Gür  Gürelli uzaktan çalışmanın teknik boyutlarıyla ilgili katılımcıları bilgilendirdi. 1970 lerden beri konuşulmaya başlanan uzaktan 2000 li yıllardan itibaren artan teknolojik iletişim imkanlarıyla Türkiye’nin de gündemine kısıtlı olarak girmişti. Pandemi dönemiyle bir çok büyük işletmenin uygulamaya başladığı uzaktan çalışma gelecekte bir zorunluluk haline gelecek veya firmalar için yetenekleri elde tutmak için önemli bir rekabet avantajı yaratacak bir konu haline gelmiş olacak.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
BALİP BU KEZ UZAKTAN ÇALIŞMAYI ELE ALDI
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!