BAKAN YARDIMCISI VE GENEL MÜDÜR VALİLİKTE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakan Yardımcısı ve İller İdaresi Genel Müdüründen Ziyaret

Ayvalık İlçesinde gerçekleştirilen Suriye Görev Gücü Çalıştayı’na katılan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve İller İdaresi Genel Müdürü H. Kürşat Kırbıyık, Vali Hasan Şıldak’ı ziyaret etti.

Valilik ziyaretinde İlde yürütülen çalışmalar ve pandemiye yönelik tedbirler ile ilgili bilgi veren Vali Şıldak, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve İller İdaresi Genel Müdürü H. Kürşat Kırbıyık, Vali Hasan Şıldak ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 81 İl Valisi ile videokonferans yöntemiyle gerçekleştirdiği Koronavirüs Tedbirleri Değerlendirme toplantısına Valilik Kocaseyit Toplantı Salonundan katıldılar.

İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu ve Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanı SG. Bnb. Sadun Özdemir’in de yer aldığı toplantıda, pandemide illerin genel durumu, salgının önlenmesine yönelik alınması gereken tedbirler ve il bazında yapılması gereken uygulamalar değerlendirildi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
harika
Harika
0
_ok_do_ru
Çok Doğru
0
kat_l_yorum
Katılıyorum
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
BAKAN YARDIMCISI VE GENEL MÜDÜR VALİLİKTE
Giriş Yap

Balıkesir Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!